X
020 771 4743 info@skinspastore.nl

Blog

Moroccan Oil, oil treatment voor ieder haartype

Moroccan Oil, hét haarmerk dat helemaal trendy is op dit moment. Als je niet weet wat argan olie of marokkaanse olie is, dan loop je een beetje achter. In beautyland is dit de afgelopen jaren ontzettend populair geworden, omdat deze wonderbaarlijke olie je haar prachtig maakt. Alle celebs zijn er fan van, net als modellen. Hoe grappig: ik wees dit product aan in Miami toen ik met Tatjana was (mijn beste vriendin die als model nu in Miami woont) en die zei ‘oh, ons HELE appartement staat vol met deze producten! Al die meiden gebruiken dit‘. Ze woont in een modellenapartement dus. Goed, ik was ook erg benieuwd naar het product, sinds kort is het namelijk ook in Nederland te krijgen!

Mijn favoriete haarproduct is serum. Dit is hiermee te vergelijken, maar ook weer niet helemaal. Want dit is echt een verzorgende olie. Je brengt het aan op handdoekdroog haar óf droog haar, en je haar zal er mooi uit zien. Als serum-fanaat gebruik ik dit het liefst in nat haar, voor het tangen én na het tangen. Serum gaat best snel op bij mij, maar dit is een heerlijk royale flacon van 100 ml!

In het doosje zit de flacon én een losse pomp. Handig als je liever een pompje gebruikt (zoals ik). Ook kan je de flacon gewoon gebruiken met de normale draaidop, al ben ik bang dat je dan te snel te veel gebruikt.

Met draaidop

Zo diet de olie er uit. Gelig, niet heel erg dik. Eigenlijk gewoon zoals ieder ander serum.

Dan nu de test. Ok, ik heb expres gewacht tot ik een HORRIBLE haar dag had. Jullie weten vast hoe mijn eigen haar er uit ziet normaal. Ik heb niet heel erg moeilijk haar, het is wat aan de platte sluike kant met een beetje slag er in. Nou, dit is dus hoe mijn haar er uit ziet op een bad hair day. Helemaal niks mee gedaan, alleen gewassen met shampoo en conditioner en uit de deur gerend. Het weer speelt ook mee hoor, het lijkt doffer dan normaal. Oh, en het is vorige week geknipt! Kan je nagaan. Pff!

Met een druppeltje Moroccanoil er in. Whee! Niet perfect natuurlijk, maar beter dan die fluffbos boven.

Ik vind het prettig spul, ook vind ik het leuk dat het werkelijk een olie is. Nou moet ik wel zeggen dat ik de ingrediënten heb bekeken en de argan olie staat als derde op de ingrediëntenlijst. De eerste twee ingrediënten zijn siliconen. Hier heb ik zelf geen probleem mee, ook omdat ik zie dat het toch lekker werkt met mijn haar. Mocht je siliconen vermijden, dan kan je misschien beter een ander product van Moroccanoil proberen. Het is wel zo dat siliconen het haar beschermen tegen hitte, dus een prima product om te gebruiken als je vaak een haartang pakt. Moroccanoil is te koop bij de kapper en kost €39,90 voor 100 ml.