X
020 771 4743 info@skinspastore.nl

Blog

Review: Marc Inbane Tanning Spray

11
Om eerlijk te zijn vond ik het best eng om een zelfbruiner te testen. Ik heb daar namelijk een beetje een trauma aan over gehouden. Een paar jaar geleden kwam een vriendin van mij met een zelfbruiner aanzetten, we hebben het helemaal verkeerd aangebracht en zaten de volgende dag onder de oranje vlekken (gelachen hebben we wel, en nu nog steeds). Maar ik zag ook steeds foto’s van mensen die zelfbruiner gebruikte bij wie het WEL goed ging, ik waagde dus nog een poging (met succes!):


Ik testte de zelfbruiner van Marc Inbane, ik had al veel goeds over deze spray gehoord dus dat nam mijn zenuwen al een beetje weg. De zelfbruiner zit in een luxe zwarte flacon met een spraykop. Ik heb de zelfbruiner aangebracht met een tanning handschoen zodat ik geen vlekken krijg op mijn handen.

VOORBEREIDEN:
Voor ik de spray aanbracht heb ik mezelf gedoucht, gescrubd en geschoren. Ik heb een scrub op waterbasis gebruikt. Na het douchen bracht ik een bodylotion aan, vergeet vooral de droge plekjes niet want die verkleuren het meest ( raar maar waar ). Je wilt natuurlijk een egaal effect creëren.

AANBRENGEN:
Ik trok voor het gemak een oude bikini omdat ik niet wil dat mijn kleding onder de spray komt te zitten. Ik heb een grote spiegel in mijn badkamer gezet zodat ik alles goed kan zien. Ik breng de spray aan met vloeiende bewegingen van links naar rechts, van onder naar beneden. Ik begin bij mijn voet tot mijn bovenbeen, daarna masseer ik de spray in de huid met de handschoenen zodat ik geen gekke vlekken of lijnen krijg. Als de spray na 15 minuten is ingetrokken ben ik onder de indruk van het resultaat en daarna doe ik mijn hele lichaam op dezelfde manier.

DE SPRAY:
Ik vind dat de zelfbruiner geen overweldigende geur heeft, het ruikt een beetje naar zonnebank maar het stink absoluut niet. De kleur is heel natuurlijk en ik heb geen gekke lijnen of vlekken ontdekt. Ik had niet verwacht dat het er zo egaal en natuurlijk uit zou zien, als ik dit eerder had geweten. Ik vind het heel makkelijk aan te brengen en je hebt eigenlijk binnen een halfuurtje ene lekker gezond kleurtje.

Voordelen +
Snel een mooie en gezonde kleur
Makkelijk aan te brengen
Je krijgt geen rare vlekken of lijnen
Geschikt voor alle huidtypes en voor het hele lichaam

Ik heb echt geen nadelen gevonden en ik ben echt heel erg tevreden over dit product. Zeker omdat we nu in Nederland het zonnetje wel missen en ik me beter voel in een ‘gebruinde’ huid ;-).

IMG_4803
Mijn linker been zonder de zelfbruiner en mijn rechter been met de zelfbruiner.