X
020 771 4743 info@skinspastore.nl

Blog

Skin, Spa & Store: Beauty lieveling in Amsterdam Oost

Skin Spa Amsterdam

VERWEN JEZELF MET EEN FIJNE BEHANDELING BIJ SKIN SPA & STORE!

Ken je de Skin Spa & Store in Amsterdam Oost al? Een adres om te onthouden.Vooral als je in Amsterdam Oost of Watergaafsmeer woont. Deze beauty salon is super origineel ingericht namelijk. Eindelijk eens een keer geen strak wit, maar vintage! Love it. De Skin Spa & Store in Amsterdam Oost werkt met producten van Dermalogica. Eén van mijn favoriete beauty merken! Tip als je binnenkort nog naar NY gaat, daar scoor je dit namelijk veel goedkoper dan in Nederland. Als 30-something ben ik fan van Dermalogica’s “age treatment” als ik bij een Dermalogica salon ben. Zo lekker als ik die Vitamine A zijn werk voel doen! Sommigen vinden het niks, maar ik houd wel van dat tintelende gevoel. Dan weet je echt dat er iets gebeurt! En een uurtje later loop ik met een babyhuidje weer naar buiten. Zo fijn.

Andere behandelingen die populair zijn bij de Skin Spa & Store in Amsterdam Oost zijn waxing. Wordt veel geboekt door meiden die nog studeren… en ik snap wel waarom haha. Rain or shine… waxen is altijd een goed idee, right?!